Vyšetřování krádeže

VSETÍNSKO: Neznáte osobu na fotografii?


V souvislosti s vyšetřováním porušování domovní svobody, krádeže věcí a finanční hotovosti, ke které došlo v neděli 3. března tohoto roku ve Velkých Karlovicích, žádáme veřejnost o ztotožnění dosud neznámé osoby. Ta se v inkriminovanou dobu pohybovala v blízkosti chalupy, ze které dosud neznámí pachatelé odcizili mimo jiné hodinky, batoh a vojenskou bundu zelené barvy. Z kapsy jiné bundy pověšené v šatně následně vzali klíče od nedaleko zaparkovaného automobilu, ze kterého následně odcizili finanční hotovost. Celkem tak vznikla materiální škoda ve výši cca 15 tisíc korun.
K činu došlo zhruba v období mezi půl šestou a šestou hodinou ráno. Právě v této době zaznamenala kamera v blízkosti chalupy stojící v údolí Léskové i muže na fotografiích. Vzhledem k tomu, že vyšetřujícím policistům tato osoba není dosud známa a vzhledem k tomu, že by mohla mít důležité informace k výše uvedené krádeži, obracíme se i na širokou veřejnost s žádostí o pomoc se ztotožněním.
Jakékoliv informace k osobě na fotografiích či k činu samotnému přijmeme na kterékoliv policejní služebně či prostřednictvím linky 158. 3. dubna 2024, nprap. Petr Jaroš


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 03.04.2024 10:33



0 +
 
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024