První zlínská Slavnost jara: Veselé písně, originální výtvory a pouliční divadlo

Jarní slavnosti ve Zlíně nabízejí zábavu pro všechny věkové kategorie, včetně písní, dekorací, divadla, řemesel a květinového stromu. Návštěvníci se mohou těšit na folklorní soubory a tvořivé aktivity spojené s jarou.


První zlínské Slavnosti jara přicházejí plné barev a veselí. Tento jedinečný jarní svátek, který pořádá organizace Živý Zlín, se bude konat ve městě Zlín, a rozesmát tak všechny jeho návštěvníky i obyvatele. V programu naleznete spoustu zajímavých a nevšedních akcí, které zaručují skvělou zábavu pro velké i malé.

Na co se můžete těšit? Rozverné písně, originální jarní tvoření a dekorace, pouliční divadlo, ukázky řemesel, květinový strom - zlínský symbol jara - malování na obličej a tetování henou, swap oblečení, knih a hraček a spoustu domácích dobrot!

Slavnosti jara ve Zlíně nabídnou mnoho originálních aktivit spojených s jarním tvořením a dekoracemi. Mezi nimi se najdou květinové věnečky a čelenky, brože, výroba ručního papíru a mnoho dalšího. Nechybí ani ukázky řemesel, které přiblíží staročeskou atmosféru jarních oslav a připomenou dovednosti našich předků.

Květinový strom bude symbolem zlínského jara a stane se centrem jarních aktivit. Zúčastněné oslavy budou mít možnost prozkoumat tento zázrak přírody a sdílet radost s ostatními návštěvníky. Malování na obličej a tetování henou budou nejen zábavou pro děti, ale i skvělým způsobem, jak se zamyslet nad jarem a možnostmi, které přináší.

Folklorní soubory, které vystoupí na zlínských jarních slavnostech, budou plné rozverné jarní energie, kterou nakažlivě předají dál. Mezi nimi naleznete Bartošův dětský soubor, Luženky - rozverné jarní písně z Valašska, Děvčice z Vonice, Ženský sbor z Kudlovic a Ďyvinu.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy