Město přijímá nominace na titul Zasloužilý senior roku 2023

Zasloužilý senior roku 2023. Takovým titulem ocení statutární město Zlín i v letošním roce pět seniorů, kterým chce vyjádřit uznání a poděkovat za práci pro společnost.


Ocenění obdrží kandidáti, kteří jsou svým aktivním přístupem k životu a zapojením do činnosti komunity i ve vyšším věku inspirací a přínosem pro své okolí.

Nominaci na titul Zasloužilý senior roku 2023 může podat kdokoliv z řad veřejnosti

Podmínkou je pouze trvalé bydliště kandidáta na území statutárního města Zlína. V návrhu je nezbytně nutné uvést jméno a příjmení kandidáta, kontakt na něj (nejlépe telefonický, popř. e-mailový) a stručný popis jeho zásluh. Je rovněž nutné uvést, že s předáním těchto údajů pro uvedený účel kandidát souhlasí.

Členové Komise sociální, zdraví a pro zdravotně postižené Rady města Zlína vyberou pět seniorů, kterým bude v rámci tradičního divadelního představení pro seniory předán pamětní list a drobný dárek.

Návrhy na jmenování shromažďuje do čtvrtku 31. 8. 2023 sekretariát Odboru sociálních věcí Magistrátu města Zlína (detašované pracoviště v budově Okresní správy sociálního zabezpečení ve Zlíně, tř. T. Bati 3792, 2. etáž, dveře č. 229). Kontakt: Jana Ševčíková, tel. č. 577 630 801, e-mail: janasevcikova@zlin.eu.

Zdroj: TZ Zlin.eu

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 10.08.2023 16:47



0 +
 
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy