Masters of Rock 2024

ZLÍNSKO: V pohotovosti jsou desítky policistů.




Ve čtvrtek 11. července začne ve Vizovicích tradiční festival rockové hudby, který potrvá až do neděle. Desítky policistů budou v těchto dnech ve zvýšené míře dohlížet ve Vizovicích a okolí na pořádek a bezpečnost. Tato akce výrazným způsobem ovlivní život nejen obyvatelům Vizovic a nejbližšího okolí, ale také policistům a samozřejmě i řidičům, kteří budou v těchto dnech Vizovicemi projíždět. Tisíce fanoušků představují určité komplikace, které se společně s pořadateli festivalu budeme snažit minimalizovat.

Ve Vizovicích budou již od středečního rána v pohotovosti policisté z několika obvodních oddělení, pohotovostního a eskortního oddělení, prvosledové hlídky, dopravní policisté, kriminalisté a chybět nebudou ani policejní kynologové a jízdní policie. Stanovými městečky budou projíždět policisté na čtyřkolkách. K dispozici mají muži zákona mimo jiné techniku Letecké služby Policie České republiky, kterou budou využívat v nočních hodinách v závislosti na aktuální situaci a konkrétních podmínkách.

Všem řidičům doporučujeme, aby respektovali dopravní značení a řídili se radami a pokyny policistů a pořadatelů. Žádáme všechny řidiče o trpělivost vzhledem k probíhajícím stavebním pracím na příjezdových silnicích do Vizovic. Připomínáme, že parkovat lze výhradně na místech k tomu určených, kterých je v okolí areálu dostatek. Vyzýváme zejména k využití centrálního parkoviště po pravé straně s příjezdem od obce Zádveřice po tzv. staré Zádveřické. Opatrně by si měli počínat i řidiči, kteří Vizovicemi pouze projíždějí, protože lze očekávat zvýšený pohyb chodců nejen v areálu a jeho okolí, ale v celých Vizovicích. Na silnici I/49 vedoucí ze Zlína do Vizovic bude u Vizovic vybudován koridor pro chodce, proto dodržujte stanovenou rychlost a přidejte k ní opatrnost.

Všechny návštěvníky důrazně varujeme před krádežemi. Cenné věci proto nenechávejte ve stanech ani ve svých vozidlech a berte si je s sebou. Batohy a kabelky mějte neustále pod dohledem, zapnuté a pokud možno je neodkládejte. Uniformovaní policisté i kriminalisté specializovaní na majetkovou trestnou činnost budou procházet stanovými městečky a možnost krádeží tak minimalizovat, přesto je nutné převzít nad svými věcmi odpovědnost.















9. července 2024, por. Bc. Monika Kozumplíková



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 09.07.2024 08:22



0 +
 
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy