Tvořivá dílnička s barevnými emocemi a skřítkem Zvídálkem!

Barevné dobrodružství pro celou rodinu nabízí zábavný a vzdělávací zážitek prostřednictvím malířských aktivit. Akce zaměřená na vyjadřování pocitů pomocí barev zahrnuje setkání se skřítkem Zvídálkem, tvořivou dílničku a pracovní listy. Vstupné je za 200 Kč pro rodinu, 100 Kč pro dospělého a 70 Kč pro dítě či seniora.


Vítáme vás na barevném dobrodružství, které je zábavným, interaktivním a vzdělávacím zážitkem pro celou rodinu. Tato akce, zaměřená na vyjadřování pocitů pomocí barev, nabízí širokou škálu činností pro děti i dospělé. Svou kreativitu si nejen mohou nechat unést v pohádce od skřítka Zvídálka, ale také si vyzkouší práci u malířského stojanu a naučí se lépe rozumět svým emocím

Bohatý program zahrnuje setkání se skřítkem Zvídálkem, který dětem rád vypráví pohádky a zároveň je zavede do kouzelného světa barev. Toto povídání probíhá ve výstavě Měšťánek každou celou hodinu a střídá se s tvořivou dílničkou, kde si mohou děti sáhnout na barvy, štětce a vlastnoručně vytvořit umělecké dílo či vybarvit omalovánky. Tvořivá dílnička je otevřena po celou dobu programu a je přístupná pro děti všech věkových kategorií.

Součástí barevného dobrodružství jsou také pracovní listy, které děti motivují k dalšímu zkoumání světa barev a kreativního myšlení. Na památku jim pak zůstane originální magnetka, kterou si mohou odnést domů a připomenout si tak nejen příjemně strávený čas, ale i své malířské dovednosti.

Rodinné vstupné na barevné dobrodružství je velmi přístupné pro širokou veřejnost, a to za cenu 200 Kč pro rodinu, 100 Kč pro dospělého, 70 Kč pro dítě či seniora. Takový zážitek, který probouzí představivost a rozum, stojí zato zažít a užít si zábavu se svými nejbližšími.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024