Zlínská nemocnice zmodernizuje hemodialyzační stanic

Zlínská nemocnice otevřela zrekonstruovanou hemodialyzační stanici, která nyní disponuje moderními přístroji pro čištění krve, novými hemodialyzačními panely a zvýšeným počtem dialyzačních lůžek z 12 na 16, zlepšujíc tak komfort pacientům a snižujíc čekací doby.


Velkou radost a uspokojení přináší ve Zlíne pacientům trpícím selháním ledvin nově zrekonstruovaná hemodialyzační stanice v místní nemocnici. Tato nemocniční jednotka, která pacientům umožňuje pravidelné čištění krve, prošla komplexní modernizací a rozšířením.

Faktem je, že pacienti, kterých je nyní 63, sem docházejí až třikrát týdně na nezbytné dialýzy, přičemž jeden proces trvá minimálně čtyři hodiny. Ročně tak zlínská hemodialyzační stanice provede přes deset tisíc těchto zákroků, a její návštěvníci přijíždějí dvakrát až třikrát týdně.

Ale co lze považovat za skutečně výjimečné, je fakt, že hemodialyzační stanice v Zlínské nemocnici nyní disponuje vylepšenými přístroji pro čištění krve. Zlínská nemocnice díky modernizaci přináší pacientům nové hemodialyzační panely, které představují poslední slovo technologie v oblasti dialýzy. Spolu s tím se podařilo zvýšit počet dialyzačních lůžek z 12 na 16, což umožní ošetřit více pacientů zároveň a zkrátit čekací doby.

Modernizace se dotkla také prostor samotných pacientů. Ti si mohou vychutnat komfort bezbariérového přístupu, nových oken a podlah, klimatizace a zázemí pro zdravotníky. Zlínská nemocnice tak dokázala vytvořit prostředí, které umožňuje pacientům dostat tu nejlepší možnou péči v příjemném prostředí.

V rozhovoru primář interny Vladimír Kojecký sdělil, že modernizace stanice je jen začátek. Zeptali jsme se ho na další plány pro zlepšování služeb pro pacienty trpící selháním ledvin a na nové služby, které nemocnice plánuje nabídnout.

Zatím je jasné, že Zlínská nemocnice je na dobré cestě k tomu, stát se jedním z předních center pro péči o pacienty s renální insuficiencí v České republice. Díky nově modernizované hemo-dialyzační stanici nabízí více lůžek a nové možnosti léčby, čímž neustále zvyšuje standard poskytované péče.

Tip redakce: Pokud sháníte spolehlivé dezinfekční prostředky ANIOS - STÉRIDINE - GARCIN, doporučujeme stránky s kvalitní dezinfekcí.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy