Zlín čekají letní dopravní omezení - oprava silnic a demolice mostu

V centru Zlína probíhají od 3. června opravy silnic a chodníků, které zahrnují několik klíčových úseků. Od 10. června do poloviny srpna bude uzavřena ulice Vavrečkova. Dne 9. července začne demolice části mostu přes Kudlovský potok, což způsobí dopravní komplikace.


V centru Zlína začaly 3. června práce na opravách silnic a chodníků, které zahrnují renovace několika klíčových úseků. První etapa oprav se zaměřila na Vavrečkovu ulici a chodník na náměstí Práce. V důsledku toho bude Vavrečkova ulice uzavřená od 10. června až do poloviny srpna, ve snaze dokončit práce před začátkem Barum Czech Rally Zlín.

Nejvýraznější vliv na dopravní situaci bude mít oprava silnice na ulici Osvoboditelů. Tato fáze začne 29. června a potrvá do 15. srpna. Oprav se dočká úsek mezi křižovatkou pod divadlem a Kolektivním domem. Pracovníci se pak přesunou na silnici I/49, kde se budou věnovat výměně povrchu na úseku dlouhém přibližně jeden a půl kilometru směrem na Otrokovice až ke křižovatce s ulicí Antonínova.

Dne 9. července započnou práce na demolici části mostu přes Kudlovský potok u budovy Centroprojektu. Dopravní provoz na tomto místě bude převeden do jednoho jízdního pruhu, což vyvolá dopravní komplikace vzhledem k vysoké frekvenci vozidel na tomto úseku. Tyto práce by měly skončit do konce srpna.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy