Seminář surovinové politiky Zlínského kraje

Zlínský kraj pořádá 19. března seminář k aktualizaci regionální surovinové politiky. Setkání nabídne příležitost ke sdílení názorů a diskusi mezi odborníky. Témata zahrnují trendy vývoje těžby, územní rozložení ložisek a doporučení pro využití nerostných surovin do roku 2030.


Zlínský kraj pořádá pracovní seminář, který se zaměřuje na aktualizaci své regionální surovinové politiky. Tento seminář je určen pro všechny zájemce, kteří se chtějí seznámit s průběhem dosavadních prací a nejdůležitějšími poznatky. Setkání nabídne příležitost ke diskusi a sdílení názorů mezi odborníky a zainteresovanými stranami.

Seminář se uskuteční 19. března 2024 v budově Krajského úřadu Zlínského kraje, přesněji v zasedací místnosti Zastupitelstva Zlínského kraje. Začátek akce je naplánován na 09:30 a potrvá do 12:30. Hlavním cílem semináře je poskytnout aktuální informace o stavu a využití surovinového potenciálu Zlínského kraje, a také zhodnocení současného stavu i vytěžitelných zásob na jeho území.

Témata zahrnují trendy vývoje těžby, územní rozložení ložisek a jejich vztah ke klíčovým investičním záměrům v kraji. Seminář se také bude věnovat aktuálním střetům a potřebám surovinových zdrojů a návrhům opatření pro jejich využití. Diskutováno bude také o doporučeních pro využití ložisek nerostných surovin na území kraje do roku 2030.

Za zpracování koncepce 'Aktualizace regionální surovinové politiky/koncepce Zlínského kraje' odpovídá Česká geologická služba pod vedením týmu odborníků. Těšit se můžete na zajímavé přednášky od Ing. Blaženy Wertichové, Ph. D, RNDr. Vratislava Peciny, Ing. Josefa Godányho a dalších.

Registrace na seminář je možná od 26. února do 15. března 2024 prostřednictvím on-line formuláře, který je k dispozici na webových stránkách kraje. Upozorňujeme, že počet míst je omezen a po naplnění kapacity bude registrace uzavřena.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost zúčastnit se semináře o aktualizaci regionální surovinové politiky Zlínského kraje, který přináší cenné informace a příležitost ke sdílení zkušeností s odborníky v oboru. Přijďte se seznámit s novými trendy a vývojem v regionální surovinové politice a diskutovat o možnostech jejího využití pro další rozvoj kraje.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy