Pohřešovaná dívka, policie žádá o pomoc

Policie pátrá po pohřešované dívce z Brna, která opustila domov kolem druhé odpoledne a nevrátila se. Má hnědé oči, tmavě hnědočerné vlasy, je 165-170 cm vysoká a štíhlé postavy. Nosila černé tričko, kostkovanou košili, tmavé kalhoty a bílé tenisky. Má tetování a piercing. Pokud máte informace, kontaktujte linku 158.


Dívka opustila svůj domov kolem druhé hodiny odpoledne a své babičce oznámila, že se vrátí následující den. Bohužel se dosud domů nevrátila a ani nepodala žádnou zprávu o svém pobytu. Její mobilní telefon je nedostupný, informovala Simona Kyšnerová, mluvčí krajské policie.

Policie věří, že by se mohla pohybovat v Brně na základě dosavadních informací. Dívka již v minulosti byla pohřešovaná a má sklony k sebepoškozování, dodala Kyšnerová.

Pohřešovaná měří přibližně 165 až 170 centimetrů a má štíhlou postavu. Má hnědé oči a dlouhé tmavě hnědočerné vlasy, které často nosí ve culíku nebo drdolu. Při odchodu z domu měla na sobě černé tričko, červenočernou kostkovanou košili, tmavé kalhoty a bílé tenisky.

Na levé ruce mezi palcem a ukazováčkem má vytetovaný obrácený kříž a piercing ve tvaru kuličky na levé straně nosu, doplnila Kyšnerová.

Policie žádá veřejnost o pomoc. Pokud máte jakékoliv informace o pohřešované dívce, kontaktujte prosím bezplatnou linku 158 nebo se zastavte na nejbližším obvodním oddělení policie.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy