Hložecká Desítka - závod pro všechny

Hložecká desítka nabízí zábavný závod pro celou rodinu. Sledujte dětské závody, registrujte se a utkejte se v hlavním závodě na 10 000 m - sportovní nadšení, soutěžení a zábava v květnu.


Hložecká desítka: Závod, který si nenechte ujít

Hlavní běžecký závod jara se koná 30. března 2024 9:00 - 13:00. Připravte se na vzrušující den plný sportovního nadšení, soutěžení a zábavy pro celou rodinu. Již nyní si zapište do svých kalendářů tuto akci, která se uskuteční začátkem května.

Program závodů bude následující:

  • 9:00 – Registrace a prezentace účastníků

  • 10:00 – Start dětských závodů

  • 11:00 – Vyhlášení výsledků dětských závodů

  • 11:30 – Start hlavního závodu: Hložecká desítka

  • 13:00 – Vyhlášení výsledků hlavního závodu

Registrace do závodu proběhne v místě akce. Dětem se mohou přihlásit do závodu o čas 9:45, zatímco dospělí do 11:00. Přijďte podpořit své ratolesti na dětských závodech nebo se zúčastněte hlavního závodu na 10 000 m.

Dětské závody nabízejí kategorie na 1000 m a 2000 m, aby i malí sportovci mohli zazářit ve svých výkonech. Pro ty nejmenší předškoláky je připravený doplňkový závod na 200 m – roztomilou podívanou si jistě nenecháte ujít!

Hlavní závod – Hložecká desítka láká běžce všech úrovní, kteří se utkají na desetikilometrové trati. Přijďte se podívat na tento vzrušující závod a možná si i odnesete nějakou tu cenu!

Nezapomeňte zajistit si registraci co nejdříve a připravit se na tento výjimečný den plný adrenalinu, sportovních výkonů a přátelství! Přijďte se bavit, podpořit své blízké a třeba i doma zmínit svoje úspěchy!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy