Elektromobilita roste: Učte se instalovat nabíjecí stanice v Rožnově pod Radhoštěm

Rožnovská střední škola nabízí profesní kvalifikaci Montér dobíjecích stanic pro elektromobily. Spolupracuje se společností Schrack Technik a má moderní učebnu s nejnovějšími technologiemi. Školení proběhne ve čtyřech termínech v roce 2024. Absolventi získají mezinárodně platné osvědčení.


Elektromobilita je v Česku nezastavitelný trend, který získává čím dál více příznivců. Rožnovská střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel v Rožnově pod Radhoštěm tak přichází se speciálním školením a nabídkou profesní kvalifikace Montér/ka dobíjecích stanic pro elektromobily. Tato nová kvalifikace nabízí zájemcům možnost získat potřebné dovednosti v rychle rozvíjejícím se oboru elektromobility.

Spolupráce se společností Schrack Technik umožnila škole vybudovat přímo v jejím areálu moderní učebnu s nejnovějšími technologiemi na trhu. Tím se škola stala ideálním místem pro získání důležitých znalostí a zkušeností v oboru montáže a servisu nabíjecích stanic.

Školení pro Montér dobíjecích stanic pro elektromobily je naplánováno na čtyři termíny v roce 2024, konkrétně 23. – 24. února, 29. – 30. března, 19. – 20. dubna a 17. – 18. května. Kurz zahrnuje jak teoretickou, tak praktickou část, která je zaměřena na instalaci, údržbu a opravy dobíjecích stanic značky CION.

Úspěšným absolvováním školení získají účastníci oficiální Osvědčení v profesní kvalifikaci Montér/ka nabíjecích stanic pro elektromobily, které je vydáváno Ministerstvem průmyslu a obchodu (MPO) a má mezinárodní platnost. Tato nová kvalifikace tak otevírá dveře k širšímu spektru zákazníků a nových pracovních příležitostí v oblasti elektromobility a zároveň posiluje pozici absolventů na trhu práce.

Význam elektromobility a nabíjecí infrastruktury roste každým rokem a poptávka po odbornících v tomto oboru pravděpodobně bude nadále stoupat. Profesní kvalifikace Montér dobíjecích stanic pro elektromobily je skvělou příležitostí pro ty, kteří se chtějí věnovat montáži a údržbě dobíjecích stanic, a zároveň pro osoby, které již v oboru působí a chtějí si rozšířit své schopnosti.

Pro více informací o školení a podmínkách účasti navštivte webové stránky Rožnovské střední školy na adrese: https://www.roznovskastredni.cz/aktuality/monter-dobijecich-stanic-pro-elektromobily. Zájemcům je také k dispozici kontakt na zástupce ředitele pro praktickou výuku, Mgr. Karla Sekyru: tel.: 571 752 347, mob.: 777 942 535, e-mail: karel.sekyra@roznovskastredni.cz. Připojte se k odborníkům montérů nabíjecích stanic pro elektromobilů a buďte připraveni na elektrickou budoucnost!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy